Think Photography I/S bryllupsfotograf - thinkfoto

Forlovelse – Stephanie & Michael


Den 21 maj pakkede vi vores udstyr og satte kursen mod Billund lufthavn. Vores endelige mål var Rotherham, England, hvor vi endnu engang skulle mødes med vores gode venner Stephanie & Michael.

Vi havde måneder forinden aftalt at lave to fotograferinger for dem, deres bryllups fotografering og deres forlovelses fotografering. Forlovelses fotograferingen var utroligt spændende for os og vi havde glædet os meget til at prøve noget der normalt ikke ses i Danmark.

En forlovelses fotografering går ud på at fange deres kærlighed og sammenhold på en dag hvor vi kan bruge meget mere tid end man normalt kan på en bryllups dag. Vi tager ud i flere timer, hygger os, får lidt at spise, lærer hinanden bedre at kende og sidst men ikke mindst får taget en masse smukke billeder.

Bryllupsfotograf

Den 23 gik turen så mod Whitby, en dejlig lille havneby 4 timer ret nord for London. Vi har på dette tidspunkt haft solskin hele dagen men vi ser “skyen” komme nærmere og nærmere efterhånden som vi kommer tættere på Whitby. Den er stor mørk og grum og vi bekymrer os ikke uden grund om regn.

Men alle har højt humør og efter vi har fundet parkering og brugt tid på at købe lidt props til stranden, har det meste af skyen heldigvis trukket til havs og solen skinner endnu engang.

Stephanie & Michael var begge enige om at både deres forlovelses fotografering og bryllups fotografering skulle være anderledes end de traditionelle fotograferinger man ser i danmark. Især når det kom det efterbehandlingen af billederne.

Se alle billederne i galleriet :D

www.thinkfoto.dk

One Trackback

  1. By Bryllup on 15 Jun ’10 at 23:25

    [...] Forlovelses fotografering (LÆS MERE HER) [...]