Om os

Think Photography I/S henvender sig primært til:

Erhvervsdrivende kunder med et større behov for produktfotografering eller et mindre behov for reklamefotografering. Eller i står måske og mangler en anden-fotograf/assistent til en større opgave?

Private kunder med almene behov for portrætfotografering og/eller bryllupfotografering.

Mission: At levere professionelt konkurrencedygtigt materiale uden at ødelægge budgetter.
Vision: Fyns bedste leverandør af produktfotografering og fritlægning til erhverv og bryllupfotografering til private.

Think Photography I/S
Att: Hazel Cockayne
Reventlowsvej 1-3
5000 Odense C
Tlf: 27 444 888
info@thinkfoto.dk
CVR: 32 19 29 04

Fotograf Odense
(og resten af Danmark)

Think Photography I/S har som målsætning, at være jeres fortrukne fotograf i Odense og på fyn. Men det fraholder os da ikke fra at fotografere i Jylland og på sjælland, hvor vi efterhånden har taget os af mange opgaver.
Dog ligger vores atelier i Odense, og det er her vi tager os af de fleste portrætfotograferinger, for både private og virksomheder.

Håndværk i hovedsædet

Vi ligger stolthed i det håndværk det er at være fotograf, både når det kommer til fotograferingen men også den digitale efterbehandling og printprosessen.
Det endelige produkt er håndlavet, og alle materialerne kommer fra nogle af Danmark og Odenses bedste leverandører af materialer.

Atelier i Odense

>En almindelig fotografering i vores atelier i Odense, tager typisk mellen 30 minutter og en time alt efter opgaven. Der kan naturligvis også bookes længere fotograferinger, skulle der være behov for det.

Er vi anderledes?

Som fotograf i Odense er vi, som i så mange andre brancher, underlagt hård konkurrence fra vores dygtige ”kollegaer”. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan skille os ud på nogle punkter der vil være væsentlige for kunderne.
Vi forsøger blandt andet at holde så meget af prosessen i vores egen virksomhed, og vi laver derfor selv ting som blandt andet opklæbning og laminering. Dette betyder at vi kan holde en del af vores egne udgifter nede, hvilket resulterer i et billigere produkt for kunden.
Vi bruger en professionel print virksomhed i Odense til vores billeder, hvilket igen sparer os for udgifter forbundet med forsendelse af prin. Der er samtidig en fordel i dag til dag levering af deres print.
Men det er jo ikke kun prisen det afhænger af! Man kan være verdens billigste fotograf, men kan man ikke arbejde med mennesker, og kan man ikke fange de rigtige øjeblikke på sit kamera, ja så får kunden ikke meget ud af de sparede kroner.
Derfor handler det ikke bare om at få så mange kunder igennem forretningen som muligt, men mere det at afdække den enkelte kundes behov og ønsker, og i fællesskab at nå frem til det ønskede produkt!

www.thinkfoto.dk